Wat ik doe

Slide background

Wat ik doe

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt in de Facilitaire Dienstverlening waarbij ik ervaring heb opgedaan met airco’s, liften, elektra (NEN 3140 VOP certificaat, tevens VCA gecertificeerd ) inpandige verhuizingen plannen en (laten) uitvoeren, huismeester-, handyman- en conciërgetaken.

 • Onderhoud

  Het verzorgen van klein onderhoud aan gebouwen, technische installaties of tuinen.

 • Schoonmaak

  Licht schoonmaakwerk.

 • Verhuizingen

  Het organiseren van verhuizingen of het zelf verrichten van kleine verhuizingen.

 • Ombouwen

  Het ombouwen en inrichten van vergaderruimtes.

 • Apparatuur klaarzetten

  Het klaarzetten van (huur)apparatuur voor vergaderingen en presentaties.

 • Vraag gerust

  Heeft u iets wat niet in dit lijstje staat, vraag mij gerust!