Wie ik ben

Slide background

Wie ik ben

Ik ben Arnold Stokkel, geboren in 1959 in Amstelveen en sinds 2000 tevreden inwoner van Hoorn in Westfriesland. Ik ben een tevreden berijder van een Velomobiel waar ik grote afstanden mee af kan leggen maar rij ook graag op mijn 30 jaar oude Moto Guzzi V1000 G5.

Ik houd van uitdagingen waar ik mezelf 100 % of meer in kan vinden. Vandaar dat ik mijn eigen bedrijf ‘De Facilitaire Ondersteuner ‘ ben begonnen.
Ik richt mij met mijn bedrijf op kleine bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, maar plan mijn werkzaamheden wel in overleg met mijn gezin, omdat mijn gezin zeer belangrijk voor me is.

Eén van mijn eigenschappen is dat ik graag meedenk en open mijn mening verkondig. Politiek antwoorden is NIET mijn sterkste kant, ik verkondig mijn mening maar wel altijd met respect voor mijn gesprekpartner(s). U hoeft van mij dus geen ontwijkende antwoorden te verwachten want ik wil geen valse verwachtingen opwekken.

Mijn motto:

Aut viam inveniam, aut faciam!

(Ik zoek een weg, of ik maak er één!)